Friday, May 29, 2009

:: it's reunion time!! ::

salam to all

xde pe sgt nk cte sbnrnye, juz nk keep da moments wif my old frens.. huhuhu, juz hang out at Kota Bharu, doing nothing but eating and eating and eating..

actly aku xnk join taw dowg ni coz ongkosnya enggak ada.. da la emosi xmenentu skrg neh (huhu!).. but i think i deserve some quality times wif my frens, so i decide to join them.. pagi2 buta td bru la aku msj Raja kte nk join.. hehehe.. t'pkse la tebal muke mntak ngn my dad duit wat blanje...

1st in da morning, aku pk sjenak.. nk pgi ngn ape?? nek bas?? mahal seyh tmbang die, dr rm3.50 dlu skrg da naik rm5.30.. cm hape la plak tmbang mahal gle.. mntang2 ekonomi meleset skrg.. sbar ye judin.. seb bek ade yg sggp tumpangkn aku.. huhuhu, thanks to my uncle, yg kebetolan on da way nk p keje.. hahaha, jimat duit aku..

pnjg umo aku jmpe gak ngn dak2 ni.. jelez aku tgk Raja bwk kete (wlaupn ktowg seram time die drive hahahaha) coz my mum still xlps lg aku drive ke KB.. aduii, bek xyah amek lesen cni (memberontak plak!) 1st thing yg Krol ckp kt aku mse die nmpak aku..

Krol : Judin, bkpo koho bulak mung neh?? make bola kmarin kow?
(translate : Judin, why u look fat?? did u eat ball last nite?)

Aku : agak la, nok wat guano, idop aku hepi loni, hahaha
(translate : kind of, my life is happy rite now, can't help it, hahaha)

mmg xbleh nk sorok lg, 'kebulatan' aku smkn terserlah.. haha, farmasi! tggu la kehadiran aku nnt, nk cri pil kurus.. astaghfirullah judiene, bwk mngucap huhu.. nk wat cne, aku xleh thn kalo mknan.. cm td, aku dpt lpskn nafsu aku pd satu mkanan ni.. da lme sgt da aku merinduimu.. xt'thn da gelora jiwaku.. aku cintamu, nasi bungkus abg. mie! seyes kowg sdp.. rugi btol aku xt'ingt lgsg nk amek gmba time tu, fokus ni mkn smbl xingt pape dah.. actly, smbal die yg really make me fall in love wif da food hahaha..

pastu, pas lunch, plan ktowg drive -> tesco -> big apple! sggh la kjap kt tesco, tmn dak2 ni beli brg2 dapur, smbl2 cri almari zip n meja lipat, nk bwk ke seremban nnt..

~cri berus gigi utk anak sedare, baik btol pakcik neh~

~tgh bncg nk borong ape lg ni..hmmm~

~nk semak harga smpat lg jeling kamera hehehe~

~yla, taw aku 'bulat', so mind da figure plzz~

skrg, mse yg ditggu sdh tibe.. Big Apple, here i come!!! ape lg, aktivit mkn la plak.. 3 biji sowg, amek ko, melantak la wlaupn msg2 still knyang mkn nasi td hahaha.. aku? aku no hal, belasah je 3 biji donut tuh!

~best x, best x?~

~yum yum~

~mkn jgn xmkn~

then, Raja anta aku n Krol kt stesen bas.. ni saat yg plg aku mls, nk tggu bas lg, kne berebut2 lg, pns lg.. adoiii.. sabo jelaaaaaa!!!!


p/s : credit to raja coz sggp abeskn mnyk kete dmi ktowg..hahaha..muaaahhhh!!


2 puji aku smart:

Pije. said...

u'll stdying at seremban?
wheeere?

Judiene said...

praktikal kt seremban la..
kt hospital tuanku jaafar, jln rasah..
why??
nk sponsor almari ngn meja ke?
hahaha..

Post a Comment

ShareThis

Template by:
Free Blog Templates