Monday, May 18, 2009

aku yg kesangapan durian..

~kamu kenal ini buah?~

salam to all..
hope u guys have a good day..


actly kn, aku xtaw nape, mybe rezeki aku murah kot.. sejak aku blk cuti ni, ade sje peberet food aku.. ari2 my mom masak laksa penang, td plak, my dad borong durian.. yup, buah durian.. kowg xpyh wat2 nk muntah r kalo hidu bau dia.. org malaysia tu, wat la cre owg malaysia..(bnci btol aku ble ade owg yg wat2 mat saleh r, knon2nye xleh bau durian)


sbnrnye cni, meh nk habaq mai.. jumaat lps, kt umah datuk aku (yg hanya xsmpai 500m dr umah aku) wat mkn pulut durian.. time tu sume kazen aku dr pelusuk negeri blk r.. aku xmkn pulut ngn durian, so aku bedal durian jela.. tp rmai owg kn, aku pn wat baik, mkn sket jela coz nk tggl utk owg blkg.. wlaupn ati m'berontak nk mkn lg.. huhu.. aku smpat mkn 3 ulas je taw.. nafsu aku msh xpuas!!


stat drp ari2 aku slalu t'mimpi2kn durian (hiperbola la plak).. mkn durian, tdo durian, mndi pn durian (lg hiperbola).. hehehe.. pndek kte asyk t'ingt nk mkn durian je.. mgkn ayah aku ade nafsu detector kot, dia dpt mengesan kelojak nafsu aku yg m'buak2 neh.. so, ptg td, dia bli la durian.. situasi aku ni lbh krg cm durian runtuh la.. luv u dad!! haha..


~sodap tuuu~

~sbhgn drp durian yg abah aku beli..yum2~

~lihat isinye yg kuning keemasan..baunye fuhhh~

kowg taw x, aku sggop xmkn nasi mlm neh, smata2 nk sumbat perut aku ngn durian.. smpai saat aku menulis neh, aku sendawa pn rse lg durian taw x (da gosok gigi ek, tlg sket!).. td aku bru bedal sebiji setgh, ermm, mybe esk lg sebiji, n lusa sebijik, lg 2 bji mkn hari seterosnye.. aiyok, bleh mabuk durian aku cni.. xmkn nasi aku seminggu..(xpe2, diet)

~nk rase, mai la amek~

~mind da weird looking of my face..and da weird hair do~

kegilaan aku kt durian ni xt'henti disini.. donut Big Apple yg perisa durian tu m'jd peberet aku sepanjang zaman, diikuti oleh chocoholic.. tp yg alien tu pn sodap gak.. tp xleh challenge perisa durian r.. bese kalo aku beli Big Apple tnpa perisa durian, ibarat aku mkn burger McD tanpa daging..(b'kait x..hmmm)..

aku ingt kalo ade rezeki seksok, aku nk m'komersialkn durian neh, biar satu dunia suke mkn durian.. huahahaha (gelak cm setan).. aku nk pastikn setiap francais restoran mknan segera cm KFC, McD n Pizza ade satu resipi yg b'asaskn durian.. haaa, hebat xidea gue??? kowg kalo ade yg nk jd rakan kongsi aku dialu-alukn..


~burppp..xmkn nasi aku semggu~

k r.. nk tdo r..
perut pnoh durian..


daaa~~~

4 puji aku smart:

Pije. said...

oh.
i suka durian jugak!.
gila sedap.
tapi takleh makan bk nanti fenin.
addduh.

Judiene said...

hehe..
i ni addicted ngn durian..
cm isap drugs pn ade..
kalo lme xmkn nnt mata jd lebam2..
hidung b'air..
hahahaha!!

haifa said...

iyoo...
terliur tul tgk blog ko ne..
laksa r..durian lg..
adoi...
xsbr yer nk balik kg..
huk3x...

Judiene said...

hehehe..
tu la bestnye blk umah..
moral value : cpt2 la blk..
ha3..

Post a Comment

ShareThis

Template by:
Free Blog Templates