Thursday, January 7, 2010

:: korang nak magic yg halal? ::

Salam to all my readers

actually aku baru lps tgk citer Harry Potter and The Order Of The Phoenix ni. aku tak taw r nape aku addicted giler ngn siri-siri Harry Potter neh. mungkin aku da terkena love spell kot. haha. aku tgk siri Twilight pn takde sampai addicted cni. tak kisah la ada rob panti ke, taylor lautner ke, kristen stewart ke, yg aku taw, Emma Watson a.k.a. Hermione Granger is hawt!!!

~ damn she's hot! ~

pd yg tak minat harry potter tu, jgn risau coz aku bkn nak gebang psl movie dia, tp psl game yg ala-ala harry potter neh. nama game neh School Of Wizards. masa first aku jumpa game ni kat facebook, sonok giler tak terperi. haha. maka aku pn dah addicted ngn game neh walaupun takde aksi-aksi lawan ke pape, just tekan button duel then kuar r result ko menang ke kalah. tu je. game ni gak memerlukan kowg mencari ahli-ahli dlm order kowg, makin ramai yg join order kowg, makin kuat la power kowg.

~ klik utk pembesaran yg jitu ~

ok that's all about the game. haha. now, back to emma watson. latest news psl this hot yet innocent-look girl ni, dia nak wat label baju dia sndiri utk para remaja. kowg jgn risau coz dia takkan reka baju yg mcm dlm harry potter tuh. of coz design-design dia nnt se'hawt' tuan punya badan. hehehe, awwwwww! ;P

aku harap dia takkan rosak di kejar populariti. ramai giler kot artis-artis hollywood terlibat ngn mslh - lindsay lohan, miley cyrus, amy winehouse etc. mslh-mslh ni mengganggu peluang aku nak dptkan si emma neh. haha. agak2 boleh tak?? ;P

~ emma masa mula-mula berlakon dulu ~






p/s ~ ni la calon awek omputeh aku..hehehe..bleh tak?? ;P







14 puji aku smart:

iyllienaz said...

haha..aku pon minat gile harry porter ni..dari zaman sekolah dulu2..mak aku slalu beli buku 4 kitorang..

sHaH said...

aku rasa emma ni tak seswai ngan ko..
ngan aku je seswai..
ok?

muahahhaha...

btw, aku nak tnya..
camne korg wat part "what u might like" yg ada gambar tu ek?

seroja jingga said...

i read the books..but movie dia tak semua tengok.

yaziith su anaz said...

cantek.



:D

zack zukhairi said...

make up je buat die ni cun, brader! cuba lu google lagi gambar die. tak cantik sgt sbenarnya. hehe.

AdiE said...

damn!

she's hot dude...

indeed!

~daniel adie~

i'msosupernotcool said...

gua prefer taylor swift lagi..
haha

Judiene said...

iyllienaz ~ yeahhh, jumpa lg sorang gang harry potter. hehe.

Judiene said...

Shah ~ haha. bro, let the best man win, which is gonna be me! hahaha!

Judiene said...

Seroja Jingga ~ i read books, and watch their movies. =)

Judiene said...

Yaziith ~ thanx! xD

Judiene said...

Zack Zukhairi ~ make up mmg menambah seri muka dia but i like her natural looks too. hehe. =)

Judiene said...

Adie ~ yeahh, she's really hot!

Judiene said...

I'msosupernotcool ~ where have you been bro? hehe. taylor swift is more to pretty and innocent, but she's also one of my list. hehe.

Post a Comment

ShareThis

Template by:
Free Blog Templates