Thursday, September 10, 2009

:: let pics do the talk.. ::


Salam to all my readers

skali lg td aku n kwn2 trainees kt HTJ wat majlis berbuka puasa
yg previous entry aku tuh majlis sama gak tp ngn dak2 lain
yg kali ni, ktowg join skali ngn dak2 IMR yg xdpt join ktowg pd majlis yg lalu
(agak2 phm x ayat aku neh!?? :p)

aku mls nk elaborate pnjg2 coz point dia lbh krg sama cm last entry aku
heheheee
so, just enjoy the pics and do leave ur message for inquiries
hahahahahaaaa!!
peace!


~ sume dok borak, aku je cm gian nk begamba ~



~ mkanan yg ktowg order..hmmm yummy! (sebelum) ~


~ burpppp, konyang den (selepas) :p ~



~ maaf, kualiti pic agak low, bkn agak mmg low pn! ~


~ aku da 2 dara pingitan, aina n k.hajar ~


~ amy, aku and k.mas ~


~ nk mkn pn begamba gak ke?? :) ~



~ sempat lg cik adik neh posing hehehee ~



p/s ~ aku xpndai edit gmba, so aku men letak je pics ni sebijik2.. heheheeeeeee~


11 puji aku smart:

Just_najmiE said...

gmbar first mcm sedih, tp pikir2 balik, lom bukak posa kot time tu, so u must be really hungry kan, so ur face was like that.. hehehe..

EIPUL said...

wah, banyaknye gambar!

aku suka ikan yang besar gila dalam pinggan tu. nyum nyum!

POSH76 said...

sedapnyer.....hehe

amik ko sampai dua ko kepit...hehe

Judiene said...

Najmie ~ hahahaaa, btol2, tepat sekali :p

Eipul ~ sedap gler ikan tu wa cakap luuuu

Posh ~ hahahaaa, tu dua2 tu awek taw, ssh nk dpt 2 awek skali gus heheheee :p

niesz said...

syok nyer..
huhu..
meleleh da air liur..
nsib baik da nk buke nih..
hikhikhik..

strewberimanes said...

ketika sy menaip komen ni,
jam menunjukkan pkul 18:54..
sedang tgu masa berbuka
bila tgk pic2 ni,
meleleh ayaQ liuQ denn
sebek xde mushrum soup
hahahha =P

p/S: sabor2 bape min je lagi.. hahaha

violet said...

cedapnyeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

yaziith su anaz said...

kurangkan camwhoring.


puase gak tuh.
:)))

Judiene said...

Niesz ~ hehehee, taw xpe, ktowg yg tggu dn mknan tu lg la meleleh..

Strewberimanes ~ seb bek bukak mse dah nk bebuka, kalo lmbt lg sure pgi dapur bukak peti ais hahahahaaa :p

Violet ~ mmg ponnnnnnnnnnnnn!!

Yaziith ~ camwhoring?? it's my fave kot hihihihii :p

Ejay said...

haish.. semua gambar pun dia nak inteprem...
hehehe.

lionteen said...

atoi2!!
lionteen lapar..
tlg..
hehe

Post a Comment

ShareThis

Template by:
Free Blog Templates